Informații Livrare

Comenzile se vor primi în zilele  de


Luni-Vineri  - 09.-18.00

Sâmbăta 09-15.00Puteți plasa comenzile și în ziua de duminca – vor fi prelucrate în ziua de luni,apoi veți primi confirmare comenzii și ziua livrari.

Livrarile se vor face  prin firme specializate de curierat. Sau se pot ridica de la sediul nostru din magazin la adresa indicată la Contacte. Dacă comanda se ridica de la sediul magazinului se poate face numai după primirea confirmarii comenzii și pregatirea ei.

 

Livrari pentru zonele Bucuresti si Ilfov: Transport gratuit la Comenzile mai mari de 500 lei  tva inclus. Pentru comenzile mai mici de 500 le tva inclus se va achita taxa perceputa de Firma de Curierat în funcție de distanța și greutatea coletului.

 

Livrarea și transportul coletelor se va face în funcție de ordinea primirii comenzilor. Clientul trebuie sa aibă personal pentru a ajuta la descarcarea coletului în funcție de greutatea lui, ce nu intra în sarcina șoferului de la Curierat.

 

În cazul în care Clientul nu răspunde la telefonul indicat în comanda-coletul nu va mai fi livrat și costurile de transport vor fi suportate de către CLIENT.

 

Returul comenzilor!

--------------------------

Se pot returna produsele ce nu corespund comenzii plasate și deteriorarea lor. Va anuntam ca fiecare produs va fi verificat înainte de livrarea lui. Costul returului va fi suportat de Firma noastră numai atunci când produsul nu corespunde cu plasarea comenzii și defectiunea lui. Dacă returul se face în cazul în care Clientul s-a razgandit  Va suporta Costul Transportului de către Firma de Curierat.

 

 

MODALITATI DE PLATA

----------------------------------------

 

Plata se poate face:
1.  Ramburs curierului care livreaza produsele – cu suportarea pretului de curierat în funcție de valoare coletului.
2.  Cu ordin de plata inainte de livrare produselor.
3.  Plata on-line cu cardul și confirmarea primirii comenzii.